Belsőépítészet

Mindig kihívás és izgalmas feladat megfejteni és megvalósítani a megbízóink álmait. Lakberendezőhöz fordulni ma már nem luxus vagy státuszszimbólum, hanem segítség a legmerészebb elképzelések megvalósításában. Jó látni, amikor életterünk az új és különleges építészeti elemek, a színek, a fantázia, a design, a különböző stílusok összehangolásával életre kel. Fontos számunkra, hogy az álmokat egységes formába öntsük, megteremtsük az enteriőr egyedi stílusát. Prioritás, hogy az adottságokat és az igényeket felmérve, jól átgondolt tervezéssel, bármilyen lakásból "otthont" tudjunk teremteni, ami legyen kényelmes, nyújtson menedéket, nyugalmat. Legyen az otthonunk az eltelt nap megnyugtató befejezése, ahol mindig jókedvre derülünk. Célunk, hogy a tereket megtöltsük szépséggel, funkcionalitással, megtaláljuk az esztétikus megoldást. Több fázisból felépülő tervezői munkával, különleges megoldásokkal, ötletekkel alakítjuk a ránk bízott tereket. A tervezés folyamán a megrendelők virtuális sétát tehetnek a megálmodott enteriőrben, amely megmutatja számukra az elképzelt valóságot. Ezzel időt és pénzt spórolhatnak meg, hiszen a változtatásokat még a virtuális térben megtehetik, átélve a 3D fotorealisztikus hatás élményeit, melyről fotókat készíthetnek a kivitelezéshez.

Symbol Budapest

A szórakozóhelyek színpompás világának egyik gyöngyszemében szintén találkozhatnak munkáinkkal: a Symbol Budapest Gasztronómiai Szórakoztató és Kulturális Központ Gardenjében a Bombay-bár pultját, a Bombay üveg metszeti formájával építettük körbe. Víztiszta öntőgyanta és vákuumszívás technikáját használtuk a kivitelezéshez. A régi épülethez hűen, szinte minden vendégtérben a falakat kézzel festettük, antikoltuk. Az Italian Fusion éttermi rész 15 méteres pultját füstarany lapokkal vontuk be, emelve ezzel az enteriőr eleganciáját.

Sugar Shop

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a fővárosban immáron két helyen működő design cukrászda megbízott kreativitásunkban, és elkészíthettük neki a Magyarországon még nem látott dekorációs elképzeléseket. Már a bejáratnál kézzelfogható az egyik elem, melyet víztiszta műgyantából öntöttünk, ennek a toló pajzsnak a segítségével jutunk be a cukrászda különleges világába. A jól ismert M&M’s figurák vidámságot csempésznek a cukrászda életébe, mikor egy lufihoz kapaszkodva repülnek egészen a plafonig. Az eladótér közepét díszíti egy hatalmas, közel négy méteres nyalókafa, mely alatt polcok találhatóak, számtalan színben pompázó cukorkákkal.

Az emeleten elfolyó fehér csokoládét imitáló asztalokkal találkozhatunk, melyek szintén kiválóan illeszkednek ebbe az elvarázsolt világba. A férfi látogatók már láthatták, de most Önökkel is megosztjuk kedves Hölgyeim, hogy a piszoárokat is átdekoráltuk úgy, mintha azok hatalmas cukorkák lennének.

Az étlapok sem hétköznapiak, ezeket ugyanis tetejükre fordított fagylaltok tartják a helyükön.

Nokia

Ugye nem kell bemutatni Önnek a Nokia márkát! Az egyik csúcskategóriás telefon bemutatójára készült ez a dekoráció, amely az egyik legexkluzívabb budapesti hotel halljában került elhelyezésre. A „díszlet” mind formájában, mind a felhasznált anyagok tekintetében illeszkedik a mobilhoz.

JVC

JVC megrendelésére készült dekoráció, a húszas évek amerikai nagyvárosát idézi. Különlegessége, hogy a térben elhelyezett plazma tévéket, úgy tettük a kompozíció részévé, hogy azok a toronyházak tetején lévő fényreklámok szerepét játsszák.

A dekoráció élethűségét, a világító ablakok és a középen elhelyezett kandeláberek is erősítik.

Króm Fák

A debreceni Fórum bevásárlóközpont megnyitásakor egy indító enteriőr design elkészítésére kaptunk felkérést. A megnyitó után stilizált tükörfák és tükörből kirakott display-k fogadták a leendő vásárlókat a bejáratnál.

Alexandra

A nemrégiben megnyílt párizsi Nagyáruház, Alexandra Könyváruház kávézójának egyik ékkövét készítettük, egy füstarannyal fedett klasszikus Zsolnay mintát ábrázoló festéssel.

A klasszikus környezetben az eredeti Zsolnay porcelán minta, remekül illeszkedik a Párizsi Nagyáruház freskóihoz és stílusához.